Vacatures

Werken bij VANERUM
VANERUM staat voor totaaloplossingen voor leeromgevingen. Concreet betekent dit een portfolio gaande van in eigen beheer ontwikkelde en geproduceerde schoolborden en schoolmeubilair over de bijhorende audiovisuele producten zoals projectoren en digitale schoolborden (SMART Board) tot oplossingen voor interne en externe signalisatie. VANERUM heeft zijn hoofdkwartier met productie-eenheid in Diest en verkoopsorganisaties in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Denemarken.

Op deze sectie van onze website vindt u informatie over de verschillende carrièremogelijkheden bij VANERUM. VANERUM is altijd op zoek naar kandidaten voor onze productie, verkoop, klantendienst, ICT, boekhouding,... Neem een kijkje bij onze vacatures als u interesse hebt in één van deze functies. Studeer je nog en wil je graag een stage of vakantiejob afwerken bij ons bedrijf? Neem dan zeker ook even contact met ons op! We wensen u een aangenaam bezoek van onze site en hopen u snel te ontmoeten.

Spontaan solliciteren kan op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
     

Interesse in één van deze werkaanbiedingen?
Belgie.jpg

VANERUM België:

vacature Lasrobot-operator
vacature Machinesteller metaal


Contacteer ons:

VANERUM België NV
Kleine Schaluinweg 7, 3290 DIEST 
Tel: +32-(0)13 355252
Fax: +32-(0)70 222600
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Banner
Banner

Social media enquête


Er wordt veel gepraat over de digitale kloof tussen jongeren en 'het onderwijs'.
Hoe brengt u het ervan af?
Vul hier de enquête in
en blijf op de hoogte van de resultaten!

Facebook Twitter Youtube