Download een pdf-versie van deze casestudy (205kb)

VANERUM is een gekende en gewaardeerde leverancier van schoolmeubilair voor het Sint-Jozefsinstituut KOGEKA. De school waardeert VANERUM omwille van zijn goede prijs-kwaliteitverhouding, goede dienstverlening, klantgerichtheid en stijlvol design.

Het VANERUM meubilair sluit naadloos aan op de moderne en strakke uitstraling van de school. Je kan de Opti+ stoelen en banken en T-tafels niet over het hoofd zien, want zij domineren het gehele schoolinterieur van het Sint-Jozefsinstituut in Geel. De groene Opti+ stoelen maken de ruimte levendig zonder te overdrijven. In combinatie met de zwarte stoelen en strakke T-tafels geven ze de lokalen een uniek karakter dat zowel sober als levendig is. Naast hun stijlvol design bieden ze ook ergonomie en comfort, zodat leerlingen op een comfortabele manier de les kunnen volgen. Het ontwerp van de Opti+ stoelen maakt bovendien beweging tijdens het zitten mogelijk. Ze moedigen leerlingen aan om te bewegen tijdens de les zonder hen af te leiden. De unieke hoogte van deze stoelen geeft leerlingen de mogelijkheid om rechtop te staan in de klas terwijl ze op ooghoogte blijven van de zittende leerlingen en leerkracht. De Opti+ Move is speciaal ontworpen om beweging nog meer te stimuleren. Leerlingen kunnen op deze stoel naar hartenlust hun benen strekken of achterover leunen op de watervalrand.

De leerlingen en leerkrachten zijn zeer enthousiast over het meubilair. Zij vinden het modern en comfortabel. Bovendien zijn ze heel blij met de bewegingsvrijheid die ze krijgen. Met het meubilair zet de school een eerste stap in de richting van bewegend leren.

Bron: Casestudy VANERUM in Sint- Jozefsinstituut KOGEKA - 09/11/2016